Make your own free website on Tripod.com

We will grind your body and your fucking soul...

Ovdje možete skinuti dvije stvari koje su izdvojene za vrijeme snimanja našeg promo cd-a. (Potreban vam je neki OGG player, npr. Winamp 2.8+).
Napominjem da se one u kontekstu bitno drugačije od ostatka materijala koji će biti puno žešći... u skladu sa imenom našeg benda. Napominjem da su ove sve snimke u stadiju preprodukcije što znači da je zvuk bubnjeva prilično loš i da nisu izbalansirani instrumenti. Probajte se prilikom slušanja fokusirati na samu glazbu jer mi je osobni cilj bio prezentirati melodije.

Oscillations (Preview) - 2.7MB
Ovo je probna verzija instrumentala Oscillations koji bi se trebao naći na našem promo cd-u. Radni naziv cd-a je Awakening From the Abyss of Decade. Osnovna verzija ove skladbe osmišljena je prije desetak godina, ali je kroz godine malo evoluirala i pred Vama je kranji rezultat. Vremenom se i izgubila potreba za vokalnim dionicama jer melodije govore same za sebe.

When the Blind Man Feels the Waves (Preview) - 580KB
When the Blind Man Feels the Waves je klasična skladba koja bi se trebala naći u ulozi outroa. Skladba ima vrlo emotivni osobni karakter i nema baš previše veze sa death metalom, ali zbog svojeg mističnog zvučnog karaktera smatram da će se dobro uklopiti u ukupan image cijelog cd-a.

[mirror site]


(...Blind Man snimanje...)

  Tompa - E-minor